Monday, November 19, 2012

Veckohoroskop för vecka 47

Det är dags för återfödelse. Förra veckan upplevde vi en förmörkelse i Skorpionens tecken och den har verkligen satt fart. Hela förra veckan kom mail och telefonsamtal om hur folk känner sig djuplodande. Inte konstigt med både solen, saturnus och merkurius i Skorpionens tecken. Det tecken som sägs härska över liv- och död, svartsjuka, psykologiskt drama och avundsjuka. Ni, och jag, gräver i det förflutna- försöker förstå och hitta förlåtelse men, framförallt, en ny väg framåt. Och nu, denna vecka kommer lättnaden och ljuset i tunneln!

Det är dags att säga grattis till Skytten som närmar sig födelsedag. Solen lämnar på onsdag den hemlighetsfulle Skorpionen för att tillbringa en månad i Skyttens glada, optimistiska tecken. Med solen placerad hos Skytten kommer vi återfå en känsla av att vi faktiskt har möjligheter att komma vidare och att vi vågar chansa och ta det där språnget. Det kommer att kännas så mycket lättare, kära ni!

Om förra veckan handlade om tankar på att frigöra sig från relationer och en känsla av att vilja ta ut skilsmässa vid varje frukost, kommer denna veckan istället handla om att plötsligt se möjligheterna till hur man istället kan rädda kärleken och reda ut livssituationens kaos. Venus, kärlekens och skönhetens planet, träder in i Skorpionen den 21 november (som om vi inte hade tillräckligt med planeter i det tecknet redan) och alla får vi en smak av vad romantiska Venus vänskap med Skorpionens behind the since romance innebär. Fram till den  15 december har vi att vänta en period då känslorna och passionen blir hetare än någonsin, närmast förblindande. Men, a word of caution, finns det något annat där också? Något som din nyfunne partner inte berättar? Träffades ni nyligen, känn efter att han/hon verkligen är så bra som han/hon verkar, mystiske Skorpionen vet hur man behåller hemligheter. Han döljer dem i lyxiga miljöer, fina middagar, och rosa paket...

Veckan avslutas med ett möte mellan actionplaneten Mars och överraskningarnas planet, Uranus, den 23 november. Uranus befinner sig just nu i Vädurens tecken, som även Mars vakar och styr över. Mars Befinner sig i Stenbocken, det arbetsamma och strävsamma tecknet. Ett möte mellan Mars och Uranus på det här sättet skvallrar i sig om explositivet. Med inblandning av både Saturnus, månen, Venus och Pluto, vågar jag gissa på att en ny form av ordning är på väg. Bered er på det oväntade runt slutet av veckan.

2 comments:

  1. Tack! Så intressant och bra skrivet. kram

    ReplyDelete
  2. Mycket spännande, jag ser fram emot att se vad som händer den närmaste tiden.
    Kram!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...