Thursday, July 12, 2012

Kutens Bensin, Fårö- En liten bit av en tid som varit

I lördags åkte jag, maken och flera  andra goda vänner till Kutens Bensin på Fårö. Det har blivit en årlig tradition att åka dit och övernatta i vår amerikanska lastbil. Detta brukar dra till sig en uppmärksamhet som är rätt imponerande. Äldre herrar och faktiskt de flesta damer brukar få ett leende över läpparna när vi passerar på vägarna. De vinkar, tar foton och signalerar "honk the horn".
När jag skulle gå till bilen för att hämta min väska hittade jag detta par som tog bilder på fotsteget till lastbilen:


En liten stund senare pratade jag med dem hastigt och fick reda på att fotografen Jessica Silversaga på bilden driver bloggen Vintageportalen och igår la hon upp resultatet av fotosessionen här. Bilderna är verkligen smashing!

Kutens Bensin är ett väldigt häftigt ställe för den som gillar vintage, retro och bilar. Och crèpes och galettes... Deras Crèperie Tati, lagar helt underbar mat och till denna dricker man så klart fransk cider. Alla de franska influenserna kommer från Kutens egen makas hemland.Sedan kikar man runt på allt roligt som finns runt i kring;


...och talar en stund med Tomas som driver Kutens och som har härliga berättelser om The King; Elvis!Om två veckor kommer faktiskt kungens gamle trummis till Kutens för att spela på scenen. Kutens har byggt en alldeles ny 60 m2 stor svit till honom. Detta tyckte tysk media var så roligt att de kommer att sända händelsen på tv inför 20 miljoner tittare. Sist vi var på Kutens filmades vi av tv-programmet "Biltokig" och visst vore det kul att få göra debut på tysk tv men våra hjul rullar tyvärr åt annat håll den helgen.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...