Sunday, June 2, 2013

Horoskop vecka 23, 2013

Dags för nystart! Den kommande veckan bjuder på en underbart vacker nymåne i Tvillingarnas tecken. Ni vet vad vi alla gör då, va? Yup, dags att sätta fart på nya projekt. Det vackra med den här nymånen är att den befinner sig i samma tecken som den stora turplaneten Jupiter. Med hjälp av nymånens energi får Jupiters energi ännu mer fart. Har ni något som ni funderat på exakt när i juni som ni ska sjösätta är alla lördagen den 8 juni och de närmast följande dagarna de allra bästa. Med nymånen och Jupiter i dualitetens tecken, Tvillingarna, är det now or never, om ni vill initiera ett partnerskap med någon. Senare under juni månad kommer planeten som styr just kontraktsskrivining, Merkurius, att gå och lägga sig för en tupplur. Se till att ha era dokument och avtal färdiga och undertecknade innan den 19 juni. (Som för övrigt råkar vara den lyckligaste dagen på året: Solen och Jupiter möts då och bringar CRAZY luck, flow, bliss and ka-ching!)

Nåväl, tillbaka till den här veckan: Gör er redo för sentimental going continental. Vi har tre planeter, Merkurius, Saturnus och Neptunus på besök i olika vattentecken. Det kvinnliga betonas. Intuition, medkänsla och goda hjärtan kommer snyta sig i näsdukar stora som handdukar på skolavslutningar och examensutspring. Skillnaden nu är att det inte är endast mor och mormor som känner sig gråtmilda: hela världen tycks ha gått och blivit en aning blödig. We are on a mission, kan man säga. Det handlar om vad vi vill ha, att våga säga det och sedan komma fram till exakt hur det ska gå till: Drömska Neptunus trippar främst, som en hippie och sprider drömpulver överallt, Merkurius kommer efter och ropar ut alla sina tankar högt och Saturnus tågar sist med en mycket detaljerad plan för hur allt ska ros i hamn. Våga er på att önska stort, vitt och brett den här veckan. Någon där uppe kan höra er och faktiskt se till att servera era drömmar på silverfat redan till middagen. Gör som Gabrielle Bernstein uppmanar alla; "Trust that the universe has got your back at all times". AMEN.

Drömmaren Neptunus avser att ta semester från och med fredagen den 7 juni. Hon tänker faktiskt vara borta ända till den 12 november. Bäst att snabba på med the wishful thinking alltså! När en planet backar, a k a going retrograde, blir dess energi svagare och vi göra bäst i att begrunda det vi kommit fram till hittills,alternativt moderera våra planer. Med Neptunus i det redan känslosamma, drömmande tecknet, Fiskarna, kommer våra drömmar och innersta önskningar att skifta en aning under perioden fram till november. Vi utvärderar och omvärderar helt enkelt. Fiskarna är ett helande tecken och många av oss kan ge oss iväg på en inre resa för att ta tag i det som en gång varit. Känner ni att ni upplevelsen blir en aning too much, ta hjälp av en terapeut eller annan typ av vägledare. För skapande själar innebär perioden att vår fantasi kommer explodera. Med betoning på det som varit kommer många skribenter, musiker och andra kreatörer troligen att plocka upp projekt som kanske blivit liggande i väntan på grön signal framåt. Guess what? Den signalen lyser klargrönt nu! Kanske det där manuset som du inte velat sluta tro på men som inte tycktes menat att ta sig framåt på förlagen, nu arbetas om på det mest fantastiska, nästan övernaturliga, sätt- som sedan leder till den där efterlängtade antagningen. Oh yeah!

En viktigt vecka sålunda. Nymånen lovar att leverera resultatet av era ansträngningar inom 6 månader: kom ihåg datumet den 17 december. Då kan ni titta tillbaka och se vad ni faktiskt började skapa denna veckan. Jupiter och nymånen lovar att det blir stort as in GRAND.

2 comments:

  1. 17e december kommer jag absolut komma ihåg, då fyller sonen tio år. :)

    Om energiknippeplaneter är i rörelse så är det kanske inte så konstigt att jag rensat och jobbat som en liten duracellkanin i min klädkammare idag ...

    Kram!

    ReplyDelete
  2. Tack vad härligt! Och visst är Gabrielle Bernstein bara helt amazing!! kram Caroline

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...