Sunday, June 9, 2013

Horoskop vecka 24, 2013

Fortfarande alldeles yra av bröllop startar vi en ny vecka. (Prinsessan Madeleine och Chris valde att avlägga äktenskapslöften under en lysande nymåne som betonar tvåsamhet- how perfect!) Allt eftersom veckan går och de tu ger sig iväg på smekmånad kommer vi andra att återvända till verkligheten när kärlekens planet, Venus, korsar väg med revolutionerande Uranus. Skakigt är ordet. Kanske blir det tal om att införa vissa förändringar inom relationer och i äktenskap. Att tysta inre röster som ropar på förändringar går visserligen en tid, men förr eller senare brister det. När man gått som katt kring het gröt brukar det närmast kännas som en befrielse när man väl valt att säga ifrån. Vecka 24 vill stjärnorna hjälpa till lite på traven. Vem vet vad du och din partner diskuterat fram tills på söndag den här veckan?

Som jag nämnde redan i förra veckans horoskop så väntar årets lyckligaste dag den 19 juni. Har du något som du vill pusha framåt, med en extra dos tur, är det dags att använda sig av vecka 24. I vissa fall tar saker sin tid, men om du vill få till ett möte eller annat viktigt ärende i tid till vecka 25, är det verkligen dags att agera nu. Varför inte själv föreslå att mötas den 17, 18 eller 19 juni? Jag har märkt att särskilt viktiga datum automatiskt brukar komma på tapeten: Kanske föreslås du komma på möte just den dagen av det där företaget du velat träffa så länge? Eller kanske kommer en helt fantastiskt idé till dig genom en väninna när ni dricker ett glas vin på en härlig uteservering? Solen och Jupiter ligger varandra så pass nära redan den 17 och 18 juni att någon av de dagarna  mycket väl kan bli just din lyckligaste dag år 2013.

Samtidigt gör sig Jupiter, stjärnhimlens allra tursammaste planet, redo att byta tecken. Fram till den 23 juni befinner han sig i Tvillingarnas tecken där han bidragit med flyt och expansion under det senaste året. Efter den 23 juni är det dags för Jupiter att belysa Kräftornas tecken, a k a The Family Sign. Det kommande året blir det fråga om att bygga sin egen familj. För de som inte fötts in i la grande familia, kan det komma att nätverkas och vänskapas åt olika håll tills du känner att du faktiskt har skapat dig en helt egen liten stam. Inte illa. Men först lovar Jupiter alltså att avsluta sin vistelse i Tvillingarna med dunder och brak. Satsa på att odla dina kontakter: nätverka genom möten IRL eller i sociala medier. Nu är vänner och bekantskaper det bästa verktyget i jakten på framgång. Jupiter och Solen lovar att ta dig flera steg närmare stora drömmars uppfyllande inom mycket kort. Man kan väl knappast starta sommaren på ett bättre sätt?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...