Sunday, June 30, 2013

Horoskop vecka 27, 2013

Det är dags för en ny månad och nya stjärnor. Julis första vecka innebär att vi får se strukturerade Saturnus vakna upp efter flera månaders tung sömn. Med Saturnus placering i pyskologiska Skorpionen har vi fått göra en inre resa som pågått ända sedan den 18 februari. Skorpionen står för starka känslor och det är mycket möjligt att hämnd, girighet och svartsjuka präglat tankarna. Eller kanske ett galet ha-begär efter business power. Not a funny ride. Den goda nyheten är att vi nu får chansen att göra något vettig av att ha åkt berg-och-dalbana i känslornas land. Drömmer du om att stå högst upp på prispallen när de delar ut utmärkelsen för årets entreprenör? Med Saturnus strukturerade energi är det dags att lägga upp en plan för hur du ska lyckas. Eller är det drömmen om det passionerade kärlekslivet under vajande palmer som lockat och fått dig att dagdrömma dig bort under våren? Dags att grab that towel och bege dig stranden för att hitta den där mannen då. Han kommer inte bara att knacka på din dörr av sig själv. Skorpionen gynnar transformation på en djup nivå och det du har drömt och girigt eftertraktat sedan slutet av februari kan få en chans att bli verklighet om du gör upp en strukturerad plan för hur det ska gå till. Var beredd att ge din plan lite tid dock. Saturnus är faktiskt helt nyvaken.

Som om Saturnus framåtfart inte vore tillräckligt (från och med söndag) har vi andra planetrörelser som gör att vi känslomässigt är lite extra nerviga redan i början av veckan. Kärlekens planet Venus befinner sig i sexiga Lejonet på måndagen och hon krockar rejält med triste Saturnus i Skorpionen. Vi vill bryta oss fria, dansa nakna på stranden och inte ha ett bekymmer i världen, men Saturnus vill att vi ska klä på oss och get a grip. Om du känner dig instängd i dina känslor när veckan startar är det helt normalt. Du kommer snart ha kommit på ett bättre sätt att känna dig både på rätt väg känslomässigt och sådär fri som du vet att du faktiskt är.

För bästa användning av den här veckan; se till att känna in exakt vad du vill uppnå istället för att lägga energi på andra och deras behov av personliga lösningar. Solen och Merkurius befinner sig båda i familjetecknet Kräftan och det är dags att må bra hemma nu mer än någonsin. Låt de där vännerna som så gärna kommer över och babblar om sina problem medan du lydigt lyssnar och ger goda råd, klara sig själva nu. Solen och Merkurius flirtar med överraskningarnas planet Uranus och sitter du fast i personlig rådgivning på torsdag kan du missa något roligt.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...