Sunday, June 23, 2013

Horoskop vecka 26, 2013

Yeah, det är dags att ändra var turen i våra liv faller. Efter ett år i Tvillingarnas tecken, flyttar nu Jupiter in i Kräftans tecken den 25 juni. Jupiter kommer under det kommande året att expandera och bringa tur och flyt till ett nytt område. Exakt var turen faller beror på vilket hus i horskopet som berörs. Eftersom jag inte kan se var Jupiter faller i era hus har jag gjort en liten fusklista längst ned för att ge er idé om vilka områden som påverkas för vilka tecken. Om ni vet vilket tecken nu har ascendenten i, läser ni för både det tecknet och ert soltecken för en kombinerad idé om vad som väntar.

När Jupiter lämnar Tvillingarna och flyttar in i Kräftan kommer energin att skifta från social-media-frenzy to family base camp. Jupiter älskar hemkära Kräftan och i enlighet med Jupiters förmåga att expandera det område han berör kan vi förvänta oss att skapa en helt ny typ av familj under året som kommer. Graviditer och nya partners in love kommer att utvidga era familjer, likaså vänner som kommer att bli som familj. När sommaren 2014 kommer har ni en helt ny tribe att luta er tillbaka på och känna stöd från. För att ge er en idé om vad som kommer just för er: gå tillbaka till sommaren 2001-sommaren 2002. Vad hände då? Samma tendenser kommer nu tillbaka.
Kräftan är moderns tecken. Det omvårdande tecknet. Med Jupiters förkärlek för stora visioner och utland kan vi förvänta oss att få se stora kvinnliga tänkare/företagare att stiga fram under året som kommer. Hemrelaterade industrier kommer att blomma, likaså att arbeta hemifrån. Living the Laptop Lifestyle kommer aldrig ha varit mer aktuellt än under det kommande året. Har ni en bra idé till en online business? Give it a go!

Samtidigt som Jupiters nya tendenser startar igång under veckan kommer även kommunikationens planet, Merkurius, att trappa ned för att ta semester. Merkurius befinner sig också i Kräftan. Många kommer att gå tillbaka och finna hur gamla vänner och släktingar återigen får plats i våra liv. Kanske ska vissa relationer läkas eller återupptas. När den 19 juli kommer är det mycket möjligt att många har funderat igenom huruvida vissa relationer ska glömmas helt eller få en andra chans. Det är en period av utvärdering. Likaså kan många få en släng av summer redecoration project. Kliar det i möbleshoppingfingrarna under juni/juli, försök att vänta med att köpa något dyrt tills Merkurius går framåt den 19 juli. Dyra inköp gjorda under perioder då Merkurius tar en tupplur, brukar man tyvärr ångra.

Mot slutet av veckan kommer kärleksplaneten Venus att flytta in i sexiga Lejonet. Look out passion monsters! Lejonet loves it grand. Stort, kungligt och showing off är Lejonets stil. Tänk, major romance movie, alltså.

Nu, som lovat, för att ni ska veta vad som generellt väntar under det kommande året:Jupiter tar tolv år på sig att gå ett varv runt hela zodiaken. Sist han besökte Kräftan var alltså tolv år sedan. Ni kan även tänka tillbaka 12, 24, 36 eller 48 år och fråga er själva vad som hände. 
Det du planterade under 2001-2002 kan få ett avslut nu. Här är kodorden för vad stjärnorna säger att Jupiter kommer koncentrera sig på för varje tecken: 

VÄDUREN Ditt hus, lägenhet och familj. Ditt hushåll, din hemstad eller land. 
OXEN Sociala medier: skriv, föreläsa och kommunicera. Din röst ska komma fram. 
TVILLINGARNA Dina pengar kommer växa på hög men så kan även dina inköp så överdriv inte. Ägande och saker.
KRÄFTAN Din image; hur du ser ut, hur folk uppfattar dig. Ditt egendesignade märke och proil på nätet.
LEJONET Dina hemliga projekt. Ditt inre. Det du gör i hemlighet för att få arbeta ifred.
JUNGFRUN Vänner, grupper, nätverk. Nya vänner och sociala medier.
VÅGEN Din karriär. Din status och dina studier.
SKORPIONEN Böcker, websida, långa utlandsresor, högre utbildning och utlänningar och utlandet.
SKYTTEN Pengar och stora affärer. Lån, fastigheter och värdefulla ägodelar. Arv och gåvor. 
STENBOCKEN Din partner i kärlek eller arbete. Dina fiender och rivaler.
VATTUMANNEN Din livsstil, ditt dagliga arbete och balans mellan arbete och fritid.
FISKARNA Dina barn, gudbarn, barnbarn och yngre släktingar. Den nästa generationen.

4 comments:

 1. Hej hittat din blogg av en slump för ett tag och jag gillar ditt sätt att skriva verkligen.. :-) Fullmåne som de är så kan ja inte sova som vanligt... sitter här och drömmer mej tillbaka till 2002, jag avslutade med en tvilling då och träffade en underbar skytt som ja dejtade, han var verkligen lovley men de blev inget då... Vi har sprungit på varann genom åren o de verkligen slår gnistor... å ja fastnade i raden du skrev - Nu är de dags att göra avslut på de du började 2002... Vi hade en underbar helg nymånen 7-8 denna månad och nåt som slog mej då var. Undra om denna gång är tredje gånen gillt, så vi äntligen får göra klart... Löpa linan ut liksom, bli ett par eller vad vi kommmer fram till...Kan de var så? att man avslutar nåt man började på då...Vore kul med ett svar... Ja jag kanske bör tala om att jag själv är fisk.... mvh Weronica

  ReplyDelete
 2. Hanna- Lovely, hoppas stjärnorna log mot dig i midsommar! Kramar!
  Caroline- Mais oui! Jag älskar när Jupiter byter tecken- är rätt trött på Tvillingarnas on-off attityd... Nu blir det desto roligare med familjen i centrum. :-)
  Weronica- Tack snälla för ditt långa, fina meddelande! Jag blir alltid lika glad när mina horoskop glädjer någon annan. Jag vet inte i vilket hus nymånen föll för dig, inte heller var du har din kärleksplanet men ja, som svar på din fråga, det är mycket möjligt att det man startade sist Jupiter var i Kräftans tecken, kan få en fortsättning/avslutning nu. Med tanke på Merkurius hattande under juni/juli kanske det blir en himla massa "ska vi vara tillsammans eller inte- snack". Var öppen för det som kommer, följ din magkänsla och du kommer hitta rätt. Vi vet oftast vad som är bäst för oss, även om vi inte alltid vill lyssna till den inre rösten... ;-) Jag gör även personliga årshoroskop om du är intresserad av att få en specifik tolkning för just dig. Må så väl. Vi hörs vidare här på bloggen hoppas jag!

  Kramar till er alla!
  Helena

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...