Friday, January 13, 2012

The ( Lovable ) Liebster Award


Det här är en helt ny företeelse för mig inom bloggvärlden, att dela ut awards. När jag startade bloggen i slutet av Oktober förra året hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle få så mycket roliga kontakter, så snabbt! Nu finner jag verkligen inspiration och motivation hos alla er andra bloggare som också sliter och drömmer om bok-kontrakt, söker balans i tillvaron och drömmer om, eller kanske redan har, ett hem i solen.

Efter att Nina gav mig en Liebster Award vill jag naturligtvis dela ut ett helt gäng av utmärkelser själv. So here it goes: (Jag är humanist och även värdelös på matematik. Enligt min kreativa matematik är det möjligt att antalet awards stretchades ut en aning...)

Kati. Din hemlighetsfulla Garbo-stil, envishet och upplysande posts om att-skriva-böcker gör att jag håller full koll på dina inlägg! Plus-poäng för instruktioner angående kaffe-maskin!

Anneli och Nina för att vi tre när drömmen om ett liv i Spanien med våra bästsäljare i handen. Snart, snart ska vi sitta på en solig balkong med utsikt över havet och prata skrivarupplevelser! Olé!

Sara för en underbar blogg om livet vid Medelhavet som ger mig aha-upplevelser, skratt och kloka tankar mest hela dagarna. Dold bland raderna anas också en spirande skrivardröm. Kan inte vänta på att få höra om resultatet av det som skrivs på i hemlighet...

Hanna en tvillingsjäl vad gäller intressen (skriva, skapa kläder, Tv-programs-idéer m m) dessutom delar vi samma yrke, det juridiska. Kloka inlägg från en orädd kvinna är alltid guld värt i min värld.

Christin skriver vackert om skrivande, släpper debut om det som inte alla kan se och lägger ut massor av foton som får mig att tänka "så här ser en riktig skrivarlya ut" mest hela tiden.

Lingonhjärtat Jag minns inte hur jag hittade till Lingonhjärtats blogg men jag blev så glad när jag såg en svenska som kallar Buenos Aries för sitt hem. Ett Lingonhjärta läser mer än vad som verkar mänskligt möjligt. Sida upp och sida ned rapporteras det om senaste läst bok samtidigt som jag glor med öppen mun på alla rader. Hon har dessutom delat med sig av urvackra bröllopsbilder. Lingonhjärta är min egen barometer för när jag MÅSTE köpa en bok. Utmärkt, vet inte hur jag har klarat mig utan ett Lingonhjärta tidigare!

Stor kram till er alla!

6 comments:

 1. Tack snälla du! Klart vi ska sitta på en balkong vid havet och dela erfarenheter angående att skriva bästsäljare en dag :)
  Du fick en award av mig också för ett tag sedan, http://tryingtofollowmydreams.blogspot.com/2012/01/liebster-award.html. Awarder kan man aldrig få för många av :)

  ReplyDelete
 2. Anneli- Åh, vad fint! Tack! Jag kan av någon oförklarlig anledning inte kommentera på din sida... Jag har velat skriva massor angående dina underbara Mallorca bilder, de värmde verkligen! Kram!

  ReplyDelete
 3. MEN, vad trevligt, en t-r-e-d-j-e award! Härligt sätt att börja helgen på! Tack för fina ord. Får jag också sitta på en balkong i Spanien med er?

  ReplyDelete
 4. aww, that's so sweet of you :) thank you so so much. Hemlighetsfulla
  garbo-stil, hahaha. o caffemaskinen - spot on, du har sammanfattat mig i ett nötskal. :D *skrattar fortfarande*

  ReplyDelete
 5. ÅH HURRA så glad jag blir och tack för en sådan fin nominering!! Värmer helt klart upp min surmulighet över att vara hemma igen :D Jättekram till dig!!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...