Friday, February 10, 2012

Ett års väntan på svar från förlag skall väl ändå inte vara normalt?

Idag ska jag maila ett förlag som haft mitt första manus i rätt exakt ett års tid. Jag har hört av mig tidigare för att höra om det överhuvudtaget kommit fram. Då fick jag svaret att de inte haft tid att läsa ännu. Jag tycker det är något som är konstigt när ett förlag inte hinner svara förrän över ett år senare. Hur många bra manus måste de inte missa? Mitt bästsäljande verk till exempel! :-)

1 comment:

 1. Hej! Tack för kommentaren på min blogg och kul att du hittade till mig så jag kunde hitta hit! Mysig blandning på bloggen!
  Ja, det har inte varit ett lätt beslut, men jag kände ändå att jag var tvungen, det fanns bara ett möjligt val :) Angående långa väntetider hos förlaget, jag har väntat på svar från ett förlag jag verkligen hade hoppats på och varit i kontakt med dem flera gånger för att fråga hur det går. Nu mailade jag och sa att de inte behövde läsa det, för ajg har tackat ja på annat håll. Då fick jag veta att de hade läst det men att det nu låg och "grodde" hos den som läst det men att de förstår att jag inte orkade vänta längre. Men fick iaf ett personligt utlåtande om vad de hade tyckt.
  Det är en långsam bransch. Lite därför kände jag att nu var det dags att ta tag i det på riktigt!
  Jag hoppas på ditt manus och att du får uppleva känslan jag har nu (även om det även är en del oro)!
  Kram

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...