Thursday, February 23, 2012

Förlaget har hört av sig


Ville bara berätta att...
Idag hörde förläggaren av sig till mig. Fick hjärtat i halsgropen när jag fick syn på mailet. Det var dock inga dåliga nyheter. Men det var inte banbrytande heller. Manus skall nu läsas. Ny vänteperiod alltså.

Denna dag känns det som våren kom till Sörmland och mitt hjärta öppnade sig efter alla dessa mörka månader. Imorgon kommer min underbare make hem från Kina och jag vet att turen nu kommit till mina manus att bli lästa. Jag känner mig väldigt glad och hoppfull. Pirrig och lätt som en fjäril i själen. En riktigt kunglig dag! ;-)

3 comments:

 1. Vilken härlig dag!
  Nu börjar det röra sig, stort lycka till på vägen!

  ReplyDelete
 2. AAAHHHH!!!! Hur spännande är inte det??? Kan tala om att de läser inte alla manuskript så då har du helt klart fångat deras uppmärksamhet. Håller tummarna så det blir blå här borta. Heja finaste Lovable :D

  ReplyDelete
 3. Tack snälla Anneli och Lingonhjärtat för pepp på vägen! Den här resan har varit längre än jag trodde men viktigast är naturligtvis att de faktiskt ska läsa nu. Snart åker maken och jag till USA och det är verkligen glädje i luften. Det bådar gott! Stor kram till er båda! :-)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...