Thursday, May 17, 2012

Garden Girl

Jag älskar Garden Girls fina trädgårdskläder. Jag äger dock inga för jag är ingen äkta Garden Girl. Men efter dagens arbete känner jag mig i alla fall lite närmare att en dag kanske bli en Garden Girl. Jag släpade, på eget bevåg, in hela vedhögen som blev resultatet av att vi högg ner några träd i vintras. Jag forslade tunga vedträn i en skottkärra och staplade dem sedan i vedbon. Vilken handlingskraft! Maken chockad.


Sedan vattnade jag landet. Potatisplantorna är redan på väg upp. Spenat och sallad sköter sig alldeles exemplariskt. (D v s de kommer upp trots att jag glömmer vattna dem hela tiden.)
Kollade att vår lyckogroda överlevt vintern. Ser ut att ha gått fint.Bakom dessa fönster sitter jag och skriver. Det ser lite spöklikt ut. Det är det också. I en gård från 1700-talet är man aldrig ensam även om man tror det...


2 comments:

  1. Wow, så fint ni verkar bo! Jag vill också ha hus!!! :O

    ReplyDelete
  2. Tack Christin! Ja, det är väldigt mysigt att bo i hus, trots att jag från början är asfaltsbarn och älskar Stockholms innerstad. Men MASSOR av jobb med hus, det är det... Hörs snart igen! Kramar och trevlig helg!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...