Monday, May 7, 2012

Out with the Surbulle!

Jag har varit en surbulle sedan några dagar tillbaka. Jag gillar inte att vara surbulle. Ingenting blir bättre av att surbulla sig. För er som inte är bekanta med någon surbulle och deras sätt så går det ut på att gnälla över att inget sker, men ändå inte agera. Så nu har det agerats en aning. Två nya förlag har mailats med ett sådant där, troligen, överdrivet glatt följebrev som kommer sticka någon i ögonen och antingen hjälpa eller stjälpa min förlagsletande situation. Men, den här surbullen känner sig i alla fall en aning gladare och överväger inte längre att hoppa ut genom fönstret. (Vilket i alla fall, på sin höjd, endast skulle leda till en bruten arm eftersom jag bor i villa och inte i höghus.) Så.

4 comments:

 1. Hahaha, vad skönt! Har själv upplevt en hel del surbulletendenser de senaste dagarna. Precis som du har jag till slut insett att handlande är enda vägen ur surandet. Att hoppa gör bara ont och är ingen vidare lösning.
  Stort lycka till med de nya förlagen! Kram!

  ReplyDelete
 2. Du som också är astrologiinstresserad, kan det låga humöret ha något att göra med merkurius och saturnus opposition den 5 maj kanske? Idag ska jag fortsätta att leta förlag som jag kan maila manus till- månadens bästa datum startar ju imorgon och håller på t o m den 14 maj! Kramar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Även om jag är väldigt astrologiintresserad så kan jag tyvärr ingenting om det. Jag borde nog lära mig. Det verkar dock som det stämmer eftersom du fått så positiv respons från förlaget nu :) Kram!

   Delete
 3. heja heja! plötsligt händer det, då säger någon ja!!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...