Wednesday, May 16, 2012

Inte ett smack

Inte så mycket vettigt har uträttats idag:

*Fick akupunktur. Går endast var tredje vecka nu. Kroppen verkar vara i balans.

*Skulle beställa Jag väntar under mossan av Amanda Hellberg på biblioteket. Kom för tidigt och hann sedan inte in, till följd av väääldigt lång akupunktur-session. (Om någon undrar om jag är en snål f** som inte kan köpa mina egna böcker så har de delvis alldeles rätt. Saken är den att jag är på en diet. A no-consumtion-diet. Vid dubbelkoll med  maken, då jag lätt oroad undrade om även böcker ingick i den dieten, var svaret glasklart; JA. Så, ingen shopping på ett år för mig. There.)

*Fick svar från tidning angående frilansartikel. De bad mig återkomma med idéer. Jag mailade en idé för att känna av stämningen.

*Har knappt ätit kolhydrater den senaste veckan. Har bara inte haft lust. Men så idag brast det; smågodis och nybakat grekiskt lantbröd. Mmm!

Har för övrigt inga andra smaskiga nyheter.

1 comment:

  1. Det enda smaskiga jag har att säga är att jag kommer till Stockholm imorgon! Åååh, ääälskar Stockholm! Och kolhydrater. Skulle bara hoppa på en kohydratfattig kost om jag behövde pga sjukdom. Ääälskar carbs! (Men, vad jag var full av kärlek idag då.)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...