Wednesday, May 30, 2012

Serendipity- Det sista förlaget

Ni vet hur det är, ibland ska man bara påminnas eller uppmärksammas på vissa saker. Häromveckan hade maken och jag de närmaste grannarna på middag och samtalet flöt in på mina böcker och hur det gick med förlagsletande. När övriga gäster sagt sitt angående den författande världen visade det sig att jag delade bord med en hel del intressant folk. Vi pratar författare och barnboksfolk av rätt imponerande mått!

Nåväl, det finns ett väldigt stort barnboksförlag som i denna vända inte har fått mina manus för att jag irriterat mig på att de inte tar emot manus per mail och för att jag följaktligen avser att äventyra mina antagningsmöjligheter enbart för att jag är envis typ.
Så alldeles nyss, kommer en av grannarna över spontant igen och frågar hur det går det med det där förlaget där deras bekante är författare.
Eh, jo,...svarar en dum en.

Så fort detta inlägg publicerats på bloggen kommer ett mail att skickas till just det förlaget. Återstår att se om även de kan tänka sig att ta emot mina manus per mail efter min klurigt formulerade vädjan.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...