Monday, January 30, 2012

Fermin Romero de Torres

Allt är hans fel. Det var nämligen honom jag letade efter när min dator attackerades i fredags. Jag kan riktigt höra hur han med någon listig kommentar skulle nekar till hela saken. Bättre att lägga ned. Iag kl 06:00 överlämnades min laptop till en dataexpert som ska vara the best. Det hela känns väldigt Mission Impossible. Nu återstår att se vad som kan räddas. Under tiden har jag en lånedator som jag knappt törs röra. Jag vill inte krascha ännu en dator... Bloggandet är därför fortsatt sparsamt. Intressant att notera att jag, när jag inte slösurfar och bloggar, får väldigt mycket gjort. Jag har städat hela huset, till mannens stora glädje åkt med till Biltema där jag klämt på allehanda attiraljer, tagit jättelånga hundpromenader och bakat äppelpaj. Jag pepprar också mig själv med filminspiration; Mission Impossible på bio, the Tourist på dvd och inspelade avsnitt av nya serien Revenge. Jag har också konstaterar att jag är en stor fegis, efter bara några sidor i Eldvittnet av Kepler skakar jag tänder av skräck. Lingonhjärta läser troligen sånt till frukost, tänker en annan och skäms. Hasta pronto!(Muy pronto espero...)

3 comments:

 1. Hej!

  Jag är lite nyfiken på din trilogi. Ursäkta om du tidigare har skrivit om det men jag undrar hur det kom sig att det blev en trilogi och jag undrar också om du redan har skickat till förlag eller om du tänker skicka in alla delar samtidigt?

  Sofia

  ReplyDelete
 2. Hej Sofia! Kul med din nyfikenhet på min trilogi. Jag har i dagsläget skrivit två delar och de finns hos ett förlag som enligt egen utsago " var mycket förtjust i den första delen". Tyvärr hade de vid samma tid en annan, redan utgiven författare som kommit med nytt och de var tvungna att låta den författaren få företräde. Förläggaren sa att " de inte själva var säkra på att det var rätt beslut" . Frustration i kvadrat när man är så nära. Nu väntar jag och ser vad svaret blir den här andra rundan. Det blev en trilogi för att historien är uppbyggd som ett mysterium som ska lösa per bok, förutom den stora bakomliggande historien. Trilogin är baserad på riktiga historiska händelser och blandat med fantasi. Allt utspelar sig i modern tid i Stockholm. Ett andra förlag ringde också då bok ett skickades ut. Så. Nu tror jag att du har hela bakgrunden... Hälsningar Helena

  ReplyDelete
 3. Tack för svar :) Låter som en jättespännande och kreativ idé. Hoppas något förlag nappar, lycka till!

  Sofia

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...