Wednesday, January 25, 2012

Lovable bockar och bugar!

Queridas,
Jag blev jätteglad när jag upptäckte den här fina omnämningen om Lovable idag:

"Lovable är en bloggare som skriver om den fina kombinationen författande och bröllopsklänningar. Sen har hon bott i Spanien och pratar flytande spanska, gillar astrologi och skriver alltid väldigt härligt om både livet i allmänhet och spännande saker som spådom, andar och andra fantastiska ämnen som jag älskar. Så titta in nu, vetja hos Lovable. Fantastiskt mysig blogg!."

När jag började blogga gjorde jag det som en ventil. Även om min familj och mina vänner vet att jag skriver, ville jag få kontakt med andra som gjorde samma sak. Andra som drömmer samma dröm om skrivandet som jag.
När jag ändå var igång tänkte jag att a little bling never hurt a thing- och slängde in brudmode och annat vackert på samma gång. Min förhoppning var att skapa en blogg med allt som intresserar mig, och som förhoppningsvis skulle glädja någon annan också. När då Lingonhjärtat, som jag aldrig träffat personligen men som verkligen berör mig med sina inlägg och bilder från ett varmt land, skriver ett sådant vackert inlägg som idag blir jag alldeles varm i hjärtat. Mil gracias guapa!


2 comments:

  1. Vad fin du är!!! Är så glad att jag hittat hit! Stor kram!

    ReplyDelete
  2. :-) Detsamma får jag säga! Jag blir alltid lika glad av varma bilder och goda lästips! Nu är jag också nyfiken på att få höra mer om ditt läskiga skrivprojekt när du sätter igång med det. Kram!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...