Tuesday, January 24, 2012

Spådamer, astrologer, medium och helare


Jag gillar ju sånt. Det vet ni redan, queridas.
I Spanien hade jag förmånen att få träffa en dam som hade så stark energi i händerna att läkare vid stadens sjukhus rekommenderade hopplösa fall att gå till henne. Jag följde själv med två vänninor till denna fantastiska kvinna för att tolka åt dem. Båda mina väninnor hade rätt allvarliga hälsoproblem  men efter behandlingar hos la curandera förvånades svenska läkare vid återkomsten till Sverige. Vad du än har gjort- fortsätt med det. Du har blivit enormt mycket bättre.

En riktigt duktig spåman/medium och healer är Mark Bajerski. Jag har aldrig träffat Mark en persona men talat med honom på telefon. Han har haft ruggigt mycket rätt (galet träffsäker när det gäller tid) och hans distans-healing är helt underbar. Han finns i Spanien men tar alltså konsultationer via Skype.

Tarot roat mig och som tur är har jag en duktig vännina som läser mina kort när jag undrar över något. Det brukar faktiskt stämma för det mesta.
Och så var det stjärnorna... Frank Pilkington sammanfattar dag/vecko-och månadshoroskop kort och lättförståeligt. Där läser jag regelbundet. När jag inte besöker Astrologyzone eller Terry Nazons sidor förstås! I adore astrology, as you know... ;-)

3 comments:

 1. Vad spännande!

  I perioder av mitt liv (och alltid lite grann i botten) har jag intresserat mig mycket för allt det där som troligen finns men som är svårt att förklara rationellt. jag har träffat ett par fantastiska tarotläggare och healers i mina dagar måste jag säga och ibland är det så klockrent att jag häpnar.

  Det personliga horoskopet jag fick när jag fyllde 30 stämde så väl att jag ryste... Och kontakten med de som vandrat till andra sidan har ibland varit så nära att jag bokstavligt trott att de befunnit sig i rummet...

  ReplyDelete
 2. Här finns ju mycket kul att utforska. Men jag skulle ju fokusera på redigerandet nu. Nåja, en stund då och då kan man väl få glida iväg bland stjärnorna :)

  ReplyDelete
 3. Ja, det här är kul. Jag brukar roa mig med en årlig spådom. Det är alltid lika roligt att se vad som sedan sker under året. Just Mark har varit väldigt träffsäker.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...