Friday, January 25, 2013

Article Marketing Robot- Sprid dina artiklar eller din bok SNABBT över nätet!

Efter två veckor av studerande av internet marknadsföring har jag bl a lärt mig att när det gäller att länka till sin websida är det vissa länkar som Google gillar mer, eller älskar kanske jag ska säga.
De kallas edu-links och anses högre rankade än andra när Google indexerar. Sådana högre rankade länkar är t ex när man skriver en artikel och laddar upp den t ex på ezinearticles. Självklart har man då med en länk till sin hemsida/blogg och, poff, så strömmar trafiken in.

Det finns massor av article directories ute på nätet och om man nu vill få en särskild puff, eller snarare än liten explosion av trafik till sin hemsida/blogg för att sälja sin produkt eller få fart på besökarna, vill man så klart få ut sina artiklar i så många artikelbaser som möjligt. Då finns det en helt fantastisk sak som heter Article Marketing Robot . Du sprider dina artiklar till tusentals artikelbaser genom bara ett knapptryck!

Detta är galet goda nyheter för dig som:
-Har en hemsida/blogg på engelska.
-Vill sälja en produkt, såsom en e-bok eller annat och vill sprida nyheten som en löpeld över nätet
-Vill etablera ett namn som article-author

Jag tänker närmast på alla författare och e-boksutgivare där ute som kämpar med marknadsföring för sin bok. Article Marketing Robot är älskad av de som tjänar the big bucks på nätet, särskilt e-boksförfattare.

1 comment:

  1. Tack skall kolla upp det, har inte hört om den tidigare! Kram Caroline

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...