Sunday, January 6, 2013

Horoskop vecka 2, 2013

Jag gillar den här veckan, queridas! Upp och hoppa ur sofforna där ni vilat och ätit julmat och choklad över jul- och nyår, nu är det dags för planering på hög nivå!
Solen, kommunikativa Merkurius och transformerande Pluto befinner sig redan i det arbetssamma tecknet, Stenbocken, som även styr det tionde huset, a k a karriärshuset.Men det som gör denna vecka unik är att ännu fler planeter är på väg att göra dem sällskap. Inte mindre än fem planeter kommer att samlas i Stenbockens tecken. Detta kommer att ge en enorm energi till det som Stenbockens tecken står för; allvar, seriositet och trygghet i arbetssammanhang.

Tisdagen den 8 januari är det dags för skönhetens planet, Venus, att också träda in i Stenbocken. Att Venus befinner sig i Stenbocken kanske ger en aning torr känsla till det romantiska; nu är det snarare dags för en praktiskt planering av bröllop, planer på att bli sambo eller annat som är kärleksmässigt relaterat. Men det behöver inte vara dåligt med en mer praktiskt period. Nu kanske vigseldatum och festlokaler bokas för den stora dagen.Du ser ut din bröllopsklänning och bokar tid för att prova olika frisyer inför den stora dagen. Saker som onekligen är spännande men på ett lugnt och kontrollerat sätt. Förvånas inte om din partner tar det säkra före det osäkra och om kärlekslivet under perioden 8 januari-31 januari känns en aning trist. Med Venus i Stenbocken söker vi säkerhet och trygghet före allt annat.

Som om detta nu inte vore nog kommer vi på fredag den 11 januari att även få se nymånen tillsammans med de planeter jag just nämnt. En nymånen är en fantastisk chans till en nystart och de följande två veckorna finns alla möjligheter att komma vidare rent arbetsmässigt. Missa inte chansen att sprida nyheten om vad just du kan göra för ett visst företag (Merkurius), satsa gärna på skönhetsrelaterade produktmarknader (Venus) och rygga inte för att våga tänka i helt nya banor (Pluto). Tillsammans med Solen och nymånens kraft har du alla möjligheter att sätta igång en energi som, om du menar allvar i sann Stenbocks-anda, kan få se ge ett märkbart resultat vid fullmånen i Stenbockens tecken om 6 månader, den 23 juni.

Vad har du för planer för arbetet framöver? Ta tag i drömmarna den här veckan och sjtärnorna lovar att vara på din sida.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...