Monday, January 28, 2013

Horoskop vecka 5, 2013

Äntligen! Som jag har väntat på den här veckan! På onsdag den 30 januari vänder den stora lyckans planet, Jupiter, äntligen framåt i Tvillingarnas tecken. Jupiter har vilat sig ända sedan den 4 oktober, vilket också innebär att all energi som lagts in i innovativa projekt och partnerskap, har varit segare än tuggummi sedan mitten av hösten. Jupiter i Tvillingarnas tecken gynnar just kreativa idéer (Tvillingarna är ju verkligen det skrivande tecknet) och partnerskap till följd av dess dualitet. Många av er började säkerligen sommaren 2012 med en enorm energi och med massor av idéer och nya bollar i luften. Och det gick säkert bra också; ni fick gehör oh energi tillbaka för att fortsätta med satsningarna. Men, så kom då den 4 oktober och saker och ting började tappa fart. Kanske blev det helt stillastående när ni trodde att nu händer det. Men guess what, nu är det slut med det!
När Jupiter nu går framåt igen kommer vi se att önskningar och högt satta mål återigen är på kartan för att flytet kommer att komma tillbaka. The serendipity, Queridas! Det man behöver efter många och långa månader av stillastående. Är du Skytt, som styrs av Jupiter, kan du skatta dig extra lycklig. Jupiter arbetar alltid för att göra dig glad och för att uppnå dina högt satta mål. Nu kommer du faktiskt att komma ett steg närmare att nå alla dina mål. Många av Skyttarnas önskningar kommer att gå i uppfyllelse innan sommaren. Inte illa, va?

Till alla som vill arbeta med Jupiter så finns det vissa områden som gynnas extra mycket; utlandet, utländska partners, högre studier, långa resor, publishing och juridik. Lägg till Tvillingarnas vetgiriga och kommunikativa stil, så har du huvudområdena att satsa på som Jupiter kommer att hjälpa dig med ända fram tills i juni.

Tänk efter; vad startade du i början på juni 2012, som sedan tycktes stanna av under hösten? Dags att friska upp minnet, borsta av den där affirmationslistan över önskningar som du skrev när fåglarna sjöng och solen sken till sent på kvällen. Stjärnorna vill att du tar tag i dina målbilder igen!

Energiplaneten Mars flyttar på fredag den 1 februari in i de drömska Fiskarnas tecken. Om det är några som bemästrar det här med lagen om attraktion, a k a The Secret, så är det Fiskarna! Med Mars energi gynnas möjligheterna att sätta, och också nå, dina mål ännu mer! Gör en stor kopp te, sitt ned och tillåt dig själv att drömma fritt. Vilka är egentligen dina största önskningar just nu? Skapa en visionboard och sätt upp delmål på en lista. (Jag älskar att göra det för att sedan kunna bocka av dem en efter en- världens kick!) Behöver du inspiration? Köp gärna boken The Key av Jack Canfield, en utmärkt snabbstart i hur man ska komma in the mood för att uppfylla sina önskningar.

Kärlekens och skönhetens planet, Venus, kommer också att röra på sig på fredag när hon flyttar in i Vattumannens tecken. Vänskap och skoj gynnas under den tid som Venus tillbringar med Vattumannen. Kärlekspar kommer att ha mer kul än vanligt tillsammans med Venus i den lekfulla Vattumannens tecken.

Happy Week!7 comments:

 1. Vilka trevliga horoskop du skriver! Kram Caroline

  ReplyDelete
 2. Kul om de är inspirerande! Jag är galet motiverad av veckans stjärnor att arbeta för att uppnå några nygamla drömmar! Kramar Helena

  ReplyDelete
 3. Vad roligt med ett nytt horoskop! Tack! Jag hoppas verkligen på den där attraktionskraften just nu. Kram!

  ReplyDelete
 4. Fullkomligen älskar dina astrologiska inlägg! U make a difference!

  ReplyDelete
 5. Anneli: Ja, nu är det verkligen dags att ta tag i målbilderna och sätta till lite extra kämparglöd igen. Hösten var seg rent förlags-mässigt och jag är glad att det är över nu.
  Anonym: Tack kära du! Jag blir så fantastiskt glad när någon ny bloggläsare hör av sig och gillar det jag skriver. :-) Skönt att veta att man kan inspirera lite!
  Kram!
  Helena

  ReplyDelete
 6. Jag kollade igenom det horoskop du ställde för mig för drygt ett år sedan. Det var lite läskigt att se i backspegeln att allt stämde ... Undrar nu hur jag hade kunnat använda horoskopet för att ha kunnat vända vissa saker till positiva, eller om det bara är att flyta med för att allt är förutbestämt?

  ReplyDelete
 7. Hanna- Wow! Bättre betyg kan jag inte få! Och visst, kan man använda stjärnorna för att planera. Särskilt bra om man vill byta arbete, skicka in manus, starta samarbeten eller undrar när kärleken ska slå till. Livet är som ett träd; det finns bara en stam men med många grenar på och inte alla grenar är de som når till toppen... Ibland väljer man fel, men det är inte värre än att man letar sig tillbaka till stammen för att börja om igen! :-)
  Stora kramar till dig!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...