Monday, January 21, 2013

Horoskop vecka 4, 2013

Veckan startar med en social spark. De stora drömmarnas planet, Jupiter, och Månen vandrar intill varandra de första dagarna i Tvillingarnas tecken. Måndag den 21 januari- onsdag 24 januari  har vi alla mycket att vinna på mingla och nätverka. Sprid dina budskap och de planer som du vävt de senaste två veckorna. Nu är det dags att folk får veta vad du vill uppnå. Jupiter backar just nu, så kanske har dina samarbetsplaner att göra med att återuppta ett samarbete med någon sedan tidigare? Eller återvända till en plats som betytt mycket för dig). I sådana fall gynnas du just nu.

När månen på onsdag går vidare till familjetecknet Kräftan blir stämningen mysigare. Kanske vill du bara sitta under en gigantisk filt med din familj, bjuda in vänner på middagar framför den öppna spisen eller bara centrera allt till hemmet. Slutet av veckan är perfekt för det!
Tack vare blickarna som sänds mellan Månen och Pluto på torsdag kan dock något få dina känslor att ta ett litet skutt. Känslor som tryckts undan, kan komma tillbaka och överraska.

Helgens fullmåne i Lejonets tecken kommer att ge en romantisk och kanske lätt extravagant känsla. Lejonen är scenens kung, de som älskar att visa upp sig och glänsa som om de vore superstjärnor. Vill du berätta om alla smarta idéer och strategier du nu planerar att sätta i verket? Gör det, men,  a word of caution, spela inte för självsäker om du inte verkligen har slitit för att skapa en vattentät plan. Bättre att ligga lite lågt och sedan visa upp framgångarna när de är verkliga. Denna kanske en aning trista, snudd på deprimerande, stämning beror på att fullmånen och livsläxornas planet Saturnus möts i en s sk square. Planeten dyster vill istället att du ska satsa på att studera pch putsa på det du precis börjat sätta i verket.Allt för att dina planer ska bli 100% seriösa och för att din verksamhetsidé ska kunna byggas upp till ett vinstgivande projekt som kommer att leva länge.
Tack vare fullmånen är det fullt möjligt att den perfekta "studie-platsen" dyker upp. Drömmer du om att bli musikalstjärna, kanske du hör talas om en bra skola, vill du skapa via ord eller bild, kanske en lärare eller mentor kommer in i ditt liv. Lejonen älskar lyxiga restauranger och miljöer, så kanske möter du din nye mästare på stans coolaste nattklubb eller när du äter supé på den där fem-stjärniga restaurangen som alla talar om just nu. Glammigt blir förnamnet!

Fullmånar har en kraft som håller i sig de kommande två veckorna, ända fram till nymånen då en ny energi träder in. Kraften av fullmånen är som starkast plus/minus 4 dagar kring den. Håll alltså ögonen öppna kring den här helgen för att hitta mer riktning i dina storslagna planer!

Happy Week, Queridas!

2 comments:

  1. Tack Helena för att du förser oss alla med så härliga horoskop! Ha det bra på Stureplan idag:) kram Caroline

    ReplyDelete
  2. Tack själv, kära du! Roligt att horoskopen är uppskattade! :-)Kram Helena

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...