Monday, February 4, 2013

E-boken och förlaget som har mitt manus

Lyckan jag kände när jag kom på att jag kunde publicera crime novellen häromdagen har avtagit en aning. Mitt i lyckoruset kom jag på att min deckare, som ett förlag lagt ut på lektör sedan i oktober förra året, hör ihop med novellen. Jag skrev novellen först och byggde sedan ut den till en hel bok. Jag kan bara konstatera följande:

-Det är inte läge att ringa förlaget och låta viktig och säga att jag absolut måste publicera och sälja novellen nu. Jag vill inte störa processen på förlaget.
-Det är inte heller läge att hoppas att det inte spelar så stor roll om novellen är publicerad om förlaget antar deckaren.

Summering: Jag får återgå till den andra e-boksidén, den på engelska, tills jag hört från förlaget.

Ni är så många som läser horoskopen jag skriver. Det glädjer mig enormt och var verkligen helt oväntat. Med anledning av det går tankarna kring e-böcker till att faktiskt skriva om astrologi också. (Hade varit smartare att bara lyssna på Caroline från Inner-Outer Beauty och Emmelie från Andra Intryck med en gång istället när jag bad om ämnesråd...) Vad skulle ni vilja läsa en astrologibok om? Kärlek? Skrivande? Framgångspotential?

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...