Sunday, February 24, 2013

Horoskop vecka 9, 2013

Har det varit lite extra känslosamt de senaste två dagarna? Har mardrömmarna ruskat om dig tills du svettigt satt dig upp i sängen bara för att se det där kalla, blå månljuset svepa in över rummet och sprida en nästan läskig stämning? Det är dags för fullmåne i noggranna och petiga Jungfruns tecken på måndag den 25 februari. Gör dig redo för en komplett utvärdering av alla områden som kräver noggrannhet in i minsta detalj. Jungfrun ser skönheten i det enkla. En vackert broderad kudde kanske egentligen bara består av enkla korsstygn men ger ändå ett imponerande intryck. Missa ett litet stygn och upplevelsen blir inte densamma, get my point? Har du slarvat med the nitty gritty kommer du att få bakläxa och har då de kommande två veckorna på dig att reda ut knutarna.

Om det finns något tecken som förepråkar hälsosamt leverne, är det Jungfrun. Med bara några månader till våren och de mer lättklädda dagarnas tid, är det hög tid att lägga upp ett detaljerat schema för att ta hand om dig. Sover du tillräckligt? Äter du som du borde? Kan den där onda ryggen få lite hjälp genom massage eller akupuntur? Dags att städa ut skafferiet på alla de där, ack så goda, ostbollarna, påsarna med lösgodis och de färgglada macarons från Ladurée. Plocka fram papper och penna redan idag och sätt upp dina nya, hälsosamma riktlinjer. Fullmånen kommer att stödja dig i ditt uppdrag att bli Mr/Mrs Healthy, om du startar inom två veckor från fullmånen.
Jungfrur är också hjälpsamma, ett mycket nobelt drag. Se upp dock upp för att sälja din själ för att hjälpa vänner, familj eller kollegor. Florence Nightingale i all ära men, nobody loves a martyr...

Många planeter befinner sig redan i de flummiga Fiskarnas tecken. Imorgon kommer även kärlekens och skönhetens planet, Venus, att göra dem sällskap. Inga är sådana drama-queens som Fiskarna, som dessutom har en fallenhet för fantasi och dagdrömmar som skulle kunna vinna de bästa av utmärkelser. Håller du på att äta dig igenom hela chokladaskar för att personen du trånar efter inte ser dig överhuvudtaget, trots att du redan planerat hela ert kommande liv tillsammans? Typiskt Fiskigt. Bästa botemedlet? Följ med Venus till musikens och konstnärernas hemliga klubb. Den enda plats där drömmar och fantasi kan få utlopp utan att hjärtan går sönder mer än på papperet. Läs böcker om försvunna världar, skriv vackra ord till de som aldrig lyssnar på dig eller lyssna på musik och dröm dig bort. Venus kommer att hålla dig i handen som din egen personliga musa den här veckan.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...