Sunday, February 3, 2013

E-bokens ämne- Stockholm Crime

Jag arbetade intensivt med att skriva ihop en e-bok på ett juridiskt tema. Men så kom jag på en sak. Jag har ju för sjutton en kriminalnovell som ligger och skräpar i lådan. Den fick tummarna upp av alla deltagarna på skrivarkursen som förlaget Ordfront ordnade för några år sedan och även om inte förlagen nappade behöver det ju inte betyda att inte läsarna skulle gilla den.  
Jag har sett e-noveller på bokus och tänkte därför, varför gå över ån efter vatten? Den här novellen är ju både korrekturläst av proffs och klar att publicera. Ja, jag vet, hela tanken om att publicera den i utlandet, på engelska, föll just, men ändå, den är ju bara att skicka iväg för att konvertera till e-pub.

Ett minor problem kvar bara; man ska ha ett eget förlag för att få publicera den tydligen. Det vill jag inte just nu. Kvar återstår då att sälja den på min blogg eller annan hemsida. Eller har ni några andra tips där?

3 comments:

 1. Men hörru, knåpa ihop en enskild firma omedelbums och sälj genom den. Behöver bara framgå att firman handlar om litterära verk, behöver inte tydligt vara ett förlag. Det är SÅ mycket värt att sälja genom de öppna kanalerna istället för genom bloggen. Glöm inte heller att lägga upp på elib. Även om vi som lånar gör det gratis, så får du hög ersättning därifrån.

  ReplyDelete
 2. Hej, vill man inte starta eget förlag kan man använda sig utav faktureringsföretag, dvs man hyr deras f-skatte.
  Det här låter spännande.

  ReplyDelete
 3. Hanna- I hear you samtidigt som,
  Maria- låter också intressant, även om jag förstår att det handlar om en avgift för att hyra en f-skattesedel.
  Kramar!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...