Sunday, February 10, 2013

Horoskop vecka 7, 2013

Veckan startar med nymånen i Vattumannens energi. Team up, kära vänner! Dags att finna nya vägar tillsammans med vänner, partners eller affärskollegor. En nymånes energi är som starkast dagarna närmast när den äger rum. Att agera måndag, tisdag och onsdag i denna vecka gör att dina nya planer får bästa hjälp på vägen.

På torsdag är det Alla Hjärtans Dag. Månen befinner sig i det rastlösa tecknet Väduren. Nyckelorden för en riktig Happy Valentine blir action och fart. Med kärleksplaneten Venus i Vattumannen hela veckan är det dags för vänskaplig stämning, snarare än passionerat romantiskt. (Jag vet att det säkert var det senare ni önskade, men nope, it´s not gonna happen. Men, det kan bli kul ändå.) Hur många av er som får en aktivitetsliknande överraskning på Alla Hjärtans Dag återstår att se men det skulle inte förvåna mig om det blir tal om paintball, karaoke, dans, krigsfilmer eller deltagande i tävlingar av något slag. Kanske det till och med blir tal om att fira tillsammans med vännerna eller att samlas tillsammans med andra engagerade i samma välgörenhetsprojekt som du/ni. Keep me posted!

Jag passar också på att påminna er om att denna veckan är den sista innan det är dags att börja dra i handbromsen när det gäller att teckna kontrakt och göra dyra inköp. Förseningarnas och missförståndens tid är på väg att dra in över himlen när Merkurius börjar backa i nästa vecka. Har ni några papper som måste skrivas, avtal som ska sättas i skrift eller lånehandlingar att underteckna, gör det denna vecka för att undvika förändringar och trassel senare.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...