Sunday, February 17, 2013

Horoskop vecka 8, 2013

Hur många av er tycker att förseningar och krångel redan börjat sacka ner era projekt?Jag är ledsen att behöva säga det men, det kommer inte att bli bättre på ett tag. Två planeter gör sig redo för att backa och tillsammans kommer vi, vare sig vi vill eller inte, att resa med dem bakåt.
Den första planeten att börja sin färd bakåt är den stränge magistern Saturnus (Han backar inte på riktigt, det är bara i förhållande till jordens rörelse som planeten ser ut att gå bakåt när den antar en långsammare takt) Redan imorgon, måndag den 18 februari, är det dags. Strukturerade Saturnus befinner sig i Skorpionens tecken sedan i oktober förra året, något som påverkar oss att skapa djupa förändringar. Det är dags att ta tag i fobier och ovanor. Shoppar du för mycket? Kan du inte korsa det där torget, det med alla pickande duvor, utan att börja svettas? Äter du upp din känslor i skafferiet, när ingen annan ser? Dags att skaffa hjälp för att befria dig från psykologiska bojor. Det kan bli smärtsamt för Skorpioner älskar de riktigt stora förändringarna. Inget trams om lite i taget. I samband med Saturnus vilande period får vi på oss fram till den 7 juli att landa i de förändringar som vi börjat ta oss an sedan i oktober förra året. Förutom en djupdykning i det spirituella är det inte helt omöjligt att många av oss kommer att granska ekonomin med lupp. Vart tar egentligen alla pengar vägen? Saturnus vill att vi strukturerar oss och redovisar ekonomin i detaljerade excelark. Det finns mycket pengar att spara, men ännnu mer att förlora om Saturnus strikta regler inte efterlevs.

Den andra planeten att backa är, som jag redan tjatat om i föregående veckors horoskop, kommunikationsplaneten Merkurius. Tillsammans med Solen, Mars och Neptunus befinner han sig i Fiskarnas tecken. Hela veckan fram till lördagen den 23 februari kommer att präglas av de flummiga fiskarnas energi. Vi flyter omkring, kastar ur oss affirmationer och önskningar, och ser dem uppfyllas! Inte helt fel attityd med tanke på att kommunikationen för övrigt, när det gäller email, brev och telefonsamtal, brukar vara helt ur spel när Merkurius backar. Tack och lov backar Merkurius endast under några veckors tid, till och med den 17 mars. De största do-not´s som regerar fram tills dess är; teckna inga kontrakt, köp inga dyra saker, (särskilt inte teknik med rörliga delar), slarva inte med back-up på datorer och sist, men inte minst, förvänta er inga vettiga svar på era frågor och offerter!

Cheerful, eller hur? Men, det finns goda nyheter med Merkurius och Saturnus när de backar också; de gynnar det som en gång varit. De går tillbaka till det förflutna och finner styrka där. Kanske kommer den där flirten tillbaka? Kanske får du ett erbjudande om att gå tillbaka till ett arbete eller partnerskap som du redan känner till? I sådana fall är det guldläge att skriva på det där kontraktet, eller köpa tillbaka din bil eller gamla lägenhet.
Med betoningen på Fiskarnas, låt-oss-praktisera-The-Secret-hela-dan-energi är det mycket möjligt att du får tillbaka något du saknar, om du sänder ut din önskan till universum nu. Fiskarnas känslomässiga natur kan också fungera så att du faktiskt nu är redo att ta tag i den där smärtsamma situationen du tryckt undan så länge, gråta ut, förlåta och gå vidare.
En högst transformerande period tar alltså sin början denna vecka.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...