Tuesday, February 19, 2013

Jag följer drömmar och stjärnor

Har ni testat att gå till ett medum någon gång? Någon som kan ser era möjligheter och era drömmar?
Jag älskar det. Och jag hatar det. Det finns ingen riktig tidsuppfattning. Saker och ting som ska hända "nu" händer visserligen kanske... tre år senare.

Jag har besökt många duktiga medium under åren. En del bättre än andra och ibland har samme medium varit klockren en gång för att ett år senare vara... lite mindre klockren.

Astrologi är enklare. Jag ser på himlen och ser konkreta datum; nu är det fullmåne, nymåne eller solförmörkelse. På riktigt nu. Det är hela sanningen bakom varför jag följer stjärnorna. De berättar för mig när jag ska agera för att nå mina drömmar.

Visste ni att det datum som jag skickade iväg bokmanus till de mindre förlagen också var perfekt timat med dagar då Venus, som styr mitt karriärhus, log mot mig? Yup. Samma sak var det när Det Stora Förlagen fick mina manus. Två av dem ringde upp och jag tackar stjärnhimlen!

4 comments:

 1. Håller med dig om att det är oerhört viktigt att välja rätt medium/coach eller vad man går till, det är helt avgörande! Och astrologi är alltid kul och intressant! Du verkar verkligen brinna för astrologi! Jg gillar din koppling jurist/astrolog! Kram Caroline

  ReplyDelete
 2. Ja, det är så roligt och så träffsäkert med astrologi tycker jag! Galen koppling, jag vet...
  Kram!

  ReplyDelete
 3. Spännande blog du har! Alla har vi olika sätt att navigera genom livet. Har också gått hos olika medium och blivit frustrerad över tidsuppfattningen. Mer konkret då med astrologi. Spännande att astrologin stämmer så bra för dig.

  ReplyDelete
 4. Tack Christina och välkommen hit! Här kan du läsa veckohoroskop varje söndag/måndag för lite antydningar som vad som väntar... ;-) Nu ska jag kika in på din blogg! /Helena

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...