Saturday, April 27, 2013

Fullmåneförmörkelse= mycket känslor i veckan

Har ni också känt av fullmåneförmörkelsen i psykologiska Skorpionens tecken den här veckan? Förmörkelsen i Skorpionen ville att vi skulle släppa gamla psykogoliska mönster som t o m kan ha känts som bojor. Vad har ändrats för er i veckan? Ångest, oro eller obehag, utan att veta riktigt varför, drabbade mig. Massor av förändringar och hela tre resor till utlandet bokades. Jobb för det mesta men också något så härligt som semester fick plats.

Idag är det stabiliseringsdag. Solen (energi) står mitt emot Saturnus (struktur och en aning dysterkvist). Det kallas inom astrologin för opposition och man kan se det som att planeternas respektive energier kastas fram och tillbaka mellan dem. De krockar och kommer inte riktigt överens.

Vad som än hände runt den 25 april behöver nu få tid att lägga sig lite, oavsett man är glad eller ledsen. Själv ska jag strukturera upp reseräkningarna och lägga ett schema för i vilken ordning saker och ting måste göras rent jobbmässigt. En sådan här dag bör man ge tid för att hämta igen det man inte hunnit rent känslomässigt från veckan. Ta er tid att landa ni också. Vädret är underbart, i alla fall i Stockholmstrakten. Drick kaffe på uteserveringar, tala ut om allt som händer med bästa vännen och känn sedan lugnet. Vet också att den här veckan hände det troligtvis stora, banbrytande rentav, saker i era liv. Have another glas of wine, you did well, queridas.

Happy Saturday!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...