Sunday, April 21, 2013

Horoskop vecka 17, 2013

Yeah, vi har en bra vecka framför oss! Mycket kommer att hända- no kidding! Kommunikationsplaneten Merkurius signalerar den stora lyckoplaneten Jupiter på tisdag. Förvänta er sms, mail och snigelpost med information om allt från skrivande, utlandsresor och utbildningar till retreat-erbjudanden som är oemotståndliga. 

Samtidigt reser energiknippet Solen med kraftfulle Mars i Oxens tecken. Tillsammans skapar de en enorm energi- har du en plan som är redo att sjösättas, men som har försenats, kan detta göra att saker och ting formligen skjuter iväg nu. Eftersom Oxen är ett stort fan av planering gynnas allt som redan är förberett och genomtänkt. Har du ett mål, men ännu ingen plan? Dags att dra dig tillbaka för att skapa en sådan asap! Solen representerar det manliga, till skillnad från sin motsats månen, och som ni redan vet är Mars starkt associerad med manlig kraft. När kraft, energi och manlighet dominerar veckan blir vi löjligt starka. Med en agenda, d v s noggranna planer, blir vi närmast odödliga. Så. Go get those dreams!

Så kommer vi då till torsdagen den 25 april. Och ja, det är dags för årets första förmörkelse. En månförmörkelse i Skorpionens tecken. Förmörkelser har en förmåga att belysa problem som lurar under ytan och tvinga fram förändringar som vi vet bör ske, men kanske inte riktigt har modet att pusha fram själva. Förmörkelser brukar leverera sina nyheter på ett överraskande sätt och för att göra det bästa av dem ska man vara beredd på att agera snabbt. Det kan kännas obekvämt eller överraskande positivt. Helt klart är att det är förändringar på gång. Möjligheter som inte varit synliga kommer att belysas så att våra chanser till transformation inte går att säga nej till längre. 
Den här fullmåneförmörkelsen är kopplad tillbaka till nymånen som skedde den 13 november förra året. Det vi startade då kan nå sin kulmination den här fullmånen. Tänk tillbaka, vilka planer smidde du i november förra året? Skorpionen är intensiv och starkt förknippad med sex, lies and videotapes. Vi talar de mest dramatiska av avtal, de som skrivs i blod och leker med drömmar om total transformation. Beroenden av olika slag, eller beteenden som ger oss bojor kan komma att belysas under slutet av veckan. Dags för att verkligen bryta ned det som inte gynnar oss längre och dags för att agera då, kanske, hemligheter, som dolts från oss nu kommer fram. Det låter en aning obehagligt men tack och lov har vi den triste Saturnus i närheten. Den planeten lovar att lägga garanterad sordin på känslorna så att det inte blir för mycket Twilight drama. Han lovar också struktur när vi börjar transformationen som Skorpionen inleder. Saturnus är som en gammal skolmagister och han kommer villigt att öppna möjligheterna för dig att få vis vägledning, förmodligen från någn äldre med mycket erfarenhet och rang, om du behöver sådan. Glöm inte, förmörkelser tar inte kol på oss, det bara känns så till en början, men efteråt är vi alltid glada över att de hände.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...