Monday, April 1, 2013

Horoskop vecka 14, 2013


Veckan startar med massor av Vädursenergi. Solen, Venus och Mars har alla samlats i getens tecken. Mars och Venus är symbolen för manligt och kvinnligt i stjärnornas värld. När de möts slår det gnistor! Vårkänslorna spritter i de flesta av oss. Vi vill vandra inslingrade tillsammans med vår kärlek på en varm plats och bara känna oss så där löjligt förälskade. Förvånas inte om ni vill hoppa ut genom fönstret, smita ut bakvägen eller ta en annan avfart- bara det leder mot frihet, passion och äventyr.

Nu är det inte alla som kan go Fifty Shades of Grey... Ett annat väldigt bra sätt att använda den kommande veckans energier är istället att tänka på sommarformen.
Väduren gynnar träning, intensiv träning, i alla dess former. Tänk Capoeira, bootcamp och höghöjdsträning, kära vänner. Mars älskar action och är minst lika vältränad som någon av deltagarna i The Gladiator. Ta tag i det där gymkortet som inte används och skapa en ny, hälsosam vana den här veckan.Möjligheterna att träna fram en muskulös siluett är fantastiska med de här aspekterna.


1 comment:

  1. Tack för horoskopet! För egen del hoppas jag på energi och välbehövlig sömn, då jag påbörjar en ny anställning imorgon. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...