Sunday, April 28, 2013

Horoskop vecka 18, 2013

Om hundra år kommer den förra veckans händelser troligen inte att spela någon större roll men sanningen är att fullmåneförmörkelsen i Skorpionens tecken den 25 april mycket väl kan ha satt punkt för ovanor eller beteenden som hållit dig fången under en längre tid. Kanske har du satt ned foten på arbetet? Bestämt dig för att sluta upp med att låta rädsla stoppa dig från framgång eller avbrutit ett destruktivt förhållanden? Det är stora saker att bryta gamla invanda mönster, bra som dåliga, och många av oss kämpar och/eller gläds nu åt det nya som väntar.

Veckan som väntar är det möjligt att vi slits mellan, å ena sidan, en stark känsla av att vi måste framåt, nu (!) och, å andra sidan, en återhållsam attityd som får oss att tveka och utvärdera situationen. Det är energiknippet Mars och dystre Saturnus som försöker komma överens. På ett mer världsligt plan ser vi troligen hur det nya trotsar det gamla. Invanda strukturer utmanas, inte för sakens skull, utan för att det finns ett starkt behov av att modernisera form och regler. 

Med kommunikationsplaneten Merkurius i den store organisatören Oxens tecken kommer envishet, att hålla fast vid sina ståndpunkter, att bli märkbara. Räkna med att höra folk säga ifrån så länge som Merkurius hälsar på hos Oxen, i dryga två veckor. Lejonen som har både Merkurius, Solen, Venus och Mars i sitt tionde karriärshus kommer att vråla alldeles särskilt högt för att få fart i sin karriär. Inspiration, energi och kommunikativa förmågor finns alla där. Kreatörer beware, Lejonen är era största konkurrenter den kommande månaden. Särskilt runt den 10 maj då de t o m kan köra om er på jobbet för att chefen helt oväntat befordrar dem.

Månen kommer på torsdag att befinna sig mitt emellan fullmåneförmörkelsen den 25 april och den kommande nymånen den 10 maj. I Vattumannens tecken kommer fokus att ligga på samarbete och hur man bygger grupper och communities för att tjäna egna, ekonomiska mål. Vattumannen älskar uttrycket du får, vad du ger. Handla väl mot andra och dina egna mål kommer att gå lättare att uppfylla. Skulle dina drömmar och mål gynna andra, kommer stjärnorna vara extra hjälpsamma den här veckan. What goes around, comes around, kära vänner, så handla med hjärtat och fråga dig själv vad du kan göra för nytta för andra så kanske du snart sitter på en liten hög med guldpengar OCH putsar din gloria!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...