Monday, April 15, 2013

Horoskop vecka 16, 2013

Efter flera veckor av intensiva funderingar kring kreativa lösningar har vi verkligen fått använda all vår fantasti för att hitta alternativa vägar som bättre passar oss. De flesta av oss har satt upp planer, scheman och prioriteringslistor för hur drömmar kan bli verklighet- den här veckan är det dags för att verkligen gå från visioniär till realist. Tre planeter lämnar energiknippet Väduren och flyttar istället in i praktiska Oxens tecken. Med denna nya energi kommer vi att utvärdera de praktiska möjligheterna. Har vi planerat på rätt sätt, eller behöver vi tänka om?

Kärlekens- och skönhetens planet, Venus, är först på plats i Oxens tecken. Redan idag, måndag, börjar Venus att anstränga sig för att sprida kärlek. Med den lätt tröga energin från Oxen kan vi inte förvänta oss samma fart som under de senaste veckorna i Väduren. Å andra sidan kanske det nu verkligen är dags att utvärdera passionen för att se om den håller för nästa stadie. Ser din utvalde lika cool och världsvan ut på vägen till jobbet på morgonen, som i nattklubbsljus i ett främmande land? Marriage-material eller bara en fantastiskt flirt? Oxen och Venus kommer att berätta det för dig alldeles, alldeles strax. Ha inte för bråttom bara, Oxen vill vänta innan han svarar. Och han vill njuta under tiden. Venus är hemma i sitt eget tecken, Oxen, och jag älskar hur detta brukar leda till romantiska middagar och sensuella miljöer. Lyx och god mat är en Oxes favorit, se fram emot möjligheter till verkligt romantiska platser och omgivningar. Bara stanna hemma? Tänk tända ljus, bästa musiken och dinner in nude. Det handlar om mindfullness till 100%, tänk, känn, smaka, se allt som har med kärlek att göra från och med nu fram till den 8 maj.

Solen och Mars är de nästa två planeterna att flytta in i Oxen. Solen gör sin entré på fredag den 19 april och Mars på lördag den 20 april. Solen ger energi och framhäver Oxens praktiska sätt. Vi är klarsynta när vi utvärderar våra idéer och projekt nu. Utomhusvistelser i naturmiljö gör oss särskilt gott och med energiska Mars i samma tecken kanske det är dags att börja göra allvar av allt det där pratet om att börja cykla, springa eller kanske träna brasiliansk kampsport, Capoeira, i närmaste park. Vegetarisk kost, mindre socker och frisk luft är den rätta melodin nu. Oxen älskar eko-grönt. Tack vare Mars envishet i Oxen har vi alla chanser att lyckas med det vi bestämmer oss för, oavsett det handlar om att byta arbete, livsinriktning eller bostad innan sommaren sätter stopp för alla grand plans.

Redan nästa vecka kommer många av oss att se stora saker ske, saker som vi velat, drömt om och planerat, sedan flera månader tillbaka. Det handlar naturligtvis om den kommande månförmörkelsen. As for this week, njut av skönhet och praktiska lösningar. Ni har det ni behöver precis framför ögonen.2 comments:

  1. Haha, det är som att läsa om bara mig. :) Precis de här tankegångarna håller jag på med just nu och har på något sätt tänkt kommer falla mer och mer på plats under veckan. Kram och tack för horoskopet, välskrivet som alltid!

    ReplyDelete
  2. Härligt Hanna! Jag är så glad för alla dina kommentarer, även om jag så lousy på att svara på dem alla! Har precis sett att jag sålt flera böcker under min semester. Fantastiskt! Kramar Helena

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...