Friday, September 21, 2012

Författaren Jessica Hardiman är ett geni!

Jessica har nämligen sett till att upplevelsebredda sin bok genom att producera en sång "Emilys sång" som karaktären med samma namn i hennes bok Valentin och den magiska drycken, sjunger. Allvarligt, detta är riktigt, riktigt listig och, wow, Idol 2013, se upp för Isabella Hardiman! Denna unga talang kommer vi att få se mer av i framtiden, det är jag säker på!

4 comments:

  1. Såhär ser förresten min video (om min debutbok) på YouTube ut: http://www.youtube.com/watch?v=xHZ932YbQF8&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  2. Tack vad gullig du är! Jag ska hälsa det till Isabella. Förresten vilket fint inlägg du skrev det där om fifty shades of grey. Mycket klokt. Var dig själv. Vissa av oss kanske inte får en pang succe´med en gång men det vi önskar oss kommer förr eller senare. Kram på dig och ha en underbar helg!

    ReplyDelete
  3. Precis, har haft en konversation över mail idag med en av de största förlagen och jag har visat att jag inte tummar på det jag skriver om. Det jag vill säga till världen är viktigt och kan inte förringas - oavsett förlag. Mitt budskap är tydligt - vi behöver all litteratur vi kan få tag i för att möta alla!! Tusen miljoner lyckönskningar till dig!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...