Sunday, September 16, 2012

Releasemingel med Vivlio Förlag


Det är en väldans minglande just nu! Jag håller nästan på att gå i taket över alla fina inbjudningar som kommer i mailboxen. För en person som suttit ensam med bokmanus i snart åtta år är det en sådan enorm glädje att få komma ut och träffa likasinnande och få möjlighet att hälsa på illustratörer, kreatörer, författare och förlagsfolk!

Igår var det dags för releasemingel när bland annat författarna Maria Edgren och Caroline Säfstrand släppte sina böcker. Kalaset gick av stapeln i galleriet i butiken Just Africa (Mer om butiken finner ni i det här inlägget. )

Förläggare Alexandra von Seth från Vivlio Förlag välkomnade gästerna med ett glas bubbel och sedan läste författarna ur sina böcker.Maria Edgren läste ur sin bok "Se upp för Argmonstret" samtidigt som Mats Molid som gjort illustrationerna visade upp bilderna ur boken. Efter läsningen berättade också Mats lite om hur han tänkt när han skapade karaktärerna, typer av färg och sätt att teckna som han valt med tanke på berättelsen.
Caroline läste ur sin bok " Ester och hemliga Plomia" och fick hjälp att visa upp bilderna av sin son. Illustrationer till Carolines bok är gjorda av hennes bror, Carl-Marcus Edhart.

Carl-Marcus satte sig ned och lät pennan flyta iväg över papperet. Pure magic! Denne illustratör är värd att hålla ögonen på för den som söker efter en kreatör till sina bokprojekt!En fantastiskt trevlig release med många nya ansikten och massor av färgglada influenser från den fina butiken Just Africa!Stort tack till Vivlio Förlag som lät mig dela denna stund av firande med er!

2 comments:

  1. Tusen tack för att du kom och alla peppande samtal som vi har!
    Kram till dig!

    ReplyDelete
  2. Vad kul att du kom och vad fint du skrev om dagen på din blogg. Blir stolt som bara den!! Hoppas verkligen att jag någon gång kan bjuda igen genom att komma på releasefest för din trilogi!!! Håller tummarna!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...