Monday, September 17, 2012

Jag har vunnit biljett till bokmässan!

Tjoho! Jag är en av vinnarna av entrébiljett till bokmässan i den tävling som författaren Kim Kimselius utlyste för några dagar sedan!

Det är ju helt fantastiskt! Som mest har jag vunnit ett enormt stort, och rätt snedsytt, gosedjur föreställande en isbjörn. Lottnumret var 500 och detta gick av stapeln för närmare 25 år sedan. Om det här inte är ett tecken på att jag verkligen ska åka till bokmässan, vet jag inte vad som skulle vara det. (Jag har tvekat en aning.)
Stort tack till Kim, som jag ser fram emot att hälsa på personligen, (vi skriver båda barn/ungdomsböcker med historia som huvudsaklig grund så vi har nog en del att tala om misstänker jag) och tack till universum som gav mig chansen!

Kim bad alla intresserade att skicka några ord om varför de skulle vinna antingen en seminariebiljett eller en entrébiljett. Detta var min motivering till varför just jag skulle vinna:

Satt just och funderade över om jag verkligen ska åka till Bokmässan när jag fick syn på ditt inlägg. Är det ett tecken på att i år kanske verkligen är det år då jag för första gången ska få uppleva hur det är att vandra omkring bland alla skrivande själar och förlagsfolk. Jag skickar en önskan till universum att inträdesbiljetten blir min!

Vi ses på bokmässan!

10 comments:

 1. Med andra ord; vi ses? :)

  Stort grattis!!

  ReplyDelete
 2. Kati! Tack! Helt otroligt! Är jätteglad nu! :-)
  Christin- Ja, det gör vi! Letar upp Gilla Böckers monter. Kommer du finnas där eller någon annanstans?
  Kram till er båda!

  ReplyDelete
 3. Hurra! Då ses vi där dårå? Hehe, fast det sägs ju att man inte hittar folk i vimlet som man inte stämt träff med...

  /Anna

  ReplyDelete
 4. Vad kul! Grattis! Jag hoppas att vi stöter på varann på mässsan även om jag antar att det är svårt att "hitta" folk där i trängseln. Ha det så roligt där i alla fall!

  ReplyDelete
 5. Stort grattis! Hoppas det betyder att vi ses?! Egenutgivarnas monter. Men vilket nummer var det nu igen? Just det ja: A02:52.

  ReplyDelete
 6. Jag vill träffa er alla! Håll era bloggar uppdaterade om var ni äter, avser att mingla m m så ska jag göra mitt bästa för att göra samma sak= förhoppningsvis möts vi. Ni som har monter gör ju onekligen mitt sökande lättare... :-) Kramar!

  ReplyDelete
 7. Underbart! Grattis! Själv hade jag inte samma tur. Jag vill verkligen också åka dit och träffa så många underbara människor som möjligt. Fast jag vet inte vad universum säger om det? :)
  Kramar!

  ReplyDelete
 8. Jag ska, efter bröllopet (!), lägga upp ett schema för mig själv inför bokmässan. Det finns vissa saker jag har att ta fasta på, men tänker att jag inte kan vara där hela dagarna. Så fredag, till exempel, funderar jag på att dyka upp vid 14-tiden, efter lunch, och sen, vid 17, ska jag och Amanda ju upp på Unga Scenen. Men jag ska titta närmare på det där. Förlaget vill nog också veta när de kan räkna med mig :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...