Thursday, September 6, 2012

Isis Kammare i Gamla Stan- Astrologi och spådomar

Venus älskar vackra kläder, lyx, flärd och godsaker. När Venus, även kallad för lilla lyckans planet, idag går in i Lejonets tecken möts skönhet och lätt egoism. Lejonet självklara plats är en scen där alla kan se honom men han är även kreatör och mycket barnkär. Inser ni kombinationsmöjligheterna, kära Lejon där ute? (Samma sak för er med lejonet i ascendenten, d v s med lejonet placerad i ert första horoskophus.)

Jag är Skytt men med Lejonet i ascendenten. Vad detta innebär är att mitt jag, det första husets tecken, av andra uppfattas som "lejonaktigt". Samtidigt är jag typiskt "skyttig" i det att jag är jurist, älskar att skriva, gärna reser långt, har bott utomlands, talar flera språk och är flummigt intresserad av det okända och mystik. Samtliga dessa områden styrs av just Skytten.

Queridas, ni har väl koll på era stjärnor?
Annars kan jag rekommendera ett besök på Isis Kammare i Gamla Stan. Där sitter nämligen astrologen Margareta Hedin och spår i både kort och stjärnor. Margareta var också den som ställde Prinsessan Estelles födelsehoroskop i TV4:s Nyhetsmorgon.

Jag känner Margareta sedan några år tillbaka så jag passade på att svänga förbi för ett litet hej i butiken när jag var på väg till Simona Ahrnstedts releaseparty i förra veckan. En ung dam stod utanför och trampade och väntade på sin tur. När hon såg att jag nyfiket tittade in i butiken utbrast hon:

"Funderar du på att spå dig kan jag verkligen rekommendera dig att gå in här. Hon är grym!"

I know darling, tänkte jag och slank uppför en stentrappa. Där satt Margareta och "skulle spå resten av veckan." Alla vill visst kolla lite i stjärnorna och tarot-korten så här inför höststarten.

2 comments:

  1. Spännande! Kanske ska jag besöka Margareta.

    ReplyDelete
  2. Så klart du ska! Det är en rolig upplevelse! Kramar!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...