Tuesday, September 25, 2012

Vad Augustnominerade författarcoachen Sören Bondesson säger om mitt skrivande

Sören Bondesson har undervisat och hjälpt ett 60-tal författare på väg mot publicering, bland annat Jens Lapidus och Åsa Larsson.
I samband med att jag gick en kurs för Sören på Folkuniversitetet fick jag också ett kort, men uppmuntrande utlåtande angående en novell med övernaturligt tema.

"Språket fungerar utmärkt. Du får fram en bra känsla av det övernaturliga. Slutet ger också mycket bra effekt. Jag konstaterar att du är bra på det här med "det övernaturliga"."

Novellen är numera utskickad till förlag.

(För alla er som söker efter en riktigt bra skrivarbok när det gäller att skriva kriminalromaner, håll utkik efter Sören Bondesson egen bok "Konsten att döda".)

4 comments:

 1. Han gav riktigt bra tips i tidningen Skriva i senaste numret. Ska hålla utkik efter hans bok även om jag inte är inriktad på kriminalromaner. Jag tror alla romanförfattare kan vara behjälpta av vissa strukturer som krim-romanen har.

  ReplyDelete
 2. Jag har haft väldigt mycket användning för Konsten att Döda även för upplägget av trilogin. Sören är en fantastisk lärare och, my God, vad de andra deltagarna på kursen var duktiga! Det var som att svepas in i skrivmaraton på högsta nivå! Kan verkligen rekommenderas! Kram!

  ReplyDelete
 3. Härligt. Det rör på sig. Du är så himla duktig, Helena!!!

  ReplyDelete
 4. Tack Maria! Du är galet duktig du själv! :-) Kramar!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...