Tuesday, October 2, 2012

Ni är galna i Pronovias! ( Alltså kommer ni älska Milagro de Nahrin i Stockholm...)

Pronovias?, tänker kanske en del av er. Jepp, dags att stifta bekantskap med det spanska brudklänningsmärket om ni inte redan känner till det. Pronovias, som kort och gott kan översättas med "för brudar", är det ledande modehuset för brudklänningar och det är inte svårt att förstå varför. Deras signum är lager på lager av spets och romance i kvadrat. Svenska blivande brudar blir som tokiga när man nämner namnet och det är med vördnad man närmar sig deras spanska butiksfilialer som har alla modeller.

För oss här hemma i Sverige får vi nöja oss med det urval av klänningar som brudbutikerna väljer att ta in. (Även om de flesta butiker gärna tar in andra modeller, om man är säker på att det är den som är the dress.)

Butiken Milagro de Nahrin säljer Pronovias i Stockholm. En gång för hundra år sedan gick jag förbi Nahrin och talade lite om de fantastiska spanska brudklänningarna såsom Rosa Clára och Paula del Vas. Nahrin var intresserad och det är nu roligt att se att hon säljer Pronovias brudklänningar. Kika in hos Milagro de Nahrin på Karlavägen 38 om ni drömmer den spanska, romantiska bröllopsdrömmen. Den om ett ljummet sommarbröllop med doft av jasmin i luften, ett långt släp med spetsar som sprider sig efter dig i kyrkgången och mjuka lockar kring ett strålande lyckligt ansikte. 

Nedan ser du några av mina favoriter från Pronovias kollektion 2012; Atalya, Balancin, Bering, Erika, Palace, Petunia och Elma:


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...